GreenHeart Events – de leukste avond uit!

Evenementen

Hier lijstje met evenemeneten.

© Copyright GreenHeart Events

Pink Floyd Project XXL in Gouda

Pink Floyd Project XXL in Gouda

  • UPDATE: door de maatregelen is het nog niet zeker wanneer dit event plaatsvindt, maar we werken er druk aan om het zo snel mogelijk te realiseren. We houden iedereen op de hoogte!

 

GreenHeart Events - Pink Floyd Project XXL in Gouda - 20 juni 2020Pink Floyd Project is een van de beste coverbands als het gaat om Pink Floyd. Sinds 2006 speelt Pink Floyd Project het repertoire van de wereldbekende Engelse band Pink Floyd. Ze hebben ondertussen in vele uitverkochte zalen, evenementen en theaters gestaan. En dat is niet voor niets. Pink Floyd Project is niet zomaar een coverbandje, dit is de beste coverband die je kunt vinden.

 

Ook in 2020 is Pink Floyd Project weer volop aan het touren met de fantastische XXL Show. Hierbij featuren ze naast een groot kinderkoor ook Durga McBroom en Bert Heerink.

 

Dit top evenement wordt georganiseerd door GreenHeart Events en belooft een waar spektakel te worden. Enkele leuke feiten over deze openlucht show:

  • Pink Floyd Project XXL in Gouda heeft een podium van maar liefst 24 meter breed! Dit is inclusief twee giga schermen, zodat werkelijk iedereen goed kan zien wat er op het podium gebeurt. Uiteraard ontbreekt het bekende ronde scherm ook niet.
  • Naast de band en special guests, is er een kinderkoor van 24 kinderen uit de omgeving.
  • De show staat bekend om de fantastische lichtshow, met lasers en meer. Niet alleen genieten van de muziek, maar deze show beleef je echt.
  • Er komt een gigantische – 30 meter in diameter – ronde overkapping in het midden van het terrein. Niet alleen kun je dus gewoon overkapt staan als er onverhoopt een buitje valt, maar ook kun je schuilen voor de zon.
  • Parkeren kan op het ruime terrein even verderop, waarna er een shuttledienst is die je naar het evenemententerrein brengt.

 

Wil jij op ook genieten van alle grote hits van Pink Floyd? Wil jij meezingen met Another Brick in the Wall? Wil jij kippenvel ervaren bij de geweldige gitaarsolo’s?

Door de maatregelen duurt het nog even voor we dit event kunnen realiseren, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie